Konkurranseregler

Skift navn på excelarket til ditt etternavn og skriv inn etternavnet ditt oppe til venstre i dette arket. Alle tips må være sendt inn på mailadresse jomar@honsi.org før åpningskampen sparkes i gang, fredag 10. juni klokka 21. 100% av innsatsen går selvfølgelig tilbake i premier, vinneren tar hele potten.

Poengutregning

Kamp-poeng

Sluttspill-poeng

Bonuspoeng

Det er kun de gule feltene i dette arket som skal fylles ut og som man får poeng for Skriv lagnavn som de allerede er skrevet i dette arket og unngå ekstra space før eller etter.

Lurer du på hvem som møter hvem i finalespillet og hvem som går videre ut fra resultatene du har tippet, ta en kikk på arket som heter oversikt. DVS trykk på "oversikt" nede til venstre i excelvinduet ditt.

Resultatene du tipper på "tipping"arket føres automatisk over til "oversikt" arket, oversiktsarket gjelder ikke som tippinp. For å se hvordan det går videre og hvem som møter hvem i kvar kvartfinale til finale kan det en tror blir resultatene i finalespillet plottes inn i oversiktsarket.

Hvis det blir en del som henger seg med her, noe jeg håper og tror, så kan det bli en fin premiepott. I hvert fall verdt å bruke 5 minutt på å fylle ut dette.

LYKKE TIL